آیت الله سید علی حسینی آملی

 آیت الله سید علی حسینی آملی

 آیت الله حسینی آملی در تاریخ دوم فروردین یک­هزار و سیصد و سی­هشت در روستای کَتـه ­پشت آمل دیده به جهان گشود.

پس از گذراندن دوران ابتدائی در همان روستا به دلیل علاقه خانوادگی و آشنایی با حضرت علامه ­حسن زاده آملی به مسیر طلبگی گرویدند و در سال 50  وارد حوزه علمیه آمل شدند.

بعد از دوسال تحصیل در حوزه علمیه آمل و کسب ادبیات و مقدمات در محضر استاد آقا سید علی ­اکبر موسوی استاد مبرز اخلاق و ادب و تقوی، در سال 52 به قم مهاجرت کردند.

حضرت استاد در طی سال هایی که در قم تحصیل کردند در محضر اساتید برجسته ­ای  تلمذ کردند . اما حضرات اساتید آیت ­الله فاضل لنکرانی و آیت ­الله شیخ اسماعیل صالحی مازندرانی بیشترین نقش را در شکل گیری شخصیت فقهی و اصولی ایشان داشته اند.

در محضر آیت ­الله العظمی لنکرانی درس خارج فقه­ و­اصول  و کتاب کفایة الاصول را در محضر آیت ­الله شیخ اسماعیل صالحی مازندرانی  فرا گرفتند.

استاد در سال 58 با خواندن درس بدایة الحکمه در محضر حجت ­الاسلام احمدی لاریجانی آغاز  به فراگیری علوم عقلی اسلامی کردند.

ایشان که از همان ابتدای طلبگی و از سال 55 فعالیت­های اجتماعی، منبر و سخنرانی خویش را آغاز کرده بودند در سال های مبارزات انقلاب هم در تمامی صحنه­ ها حضور فعال داشتند و با شروع جنگ تحمیلی تحت عنوان نماینده نیروانتظامی آمل در جبهه­ های جنگ تحمیلی به مدت 4سال حضور فعال داشتند.

استاد تابحال مسئول عقیدتی سیاسی چهار استان گیلان، کهکلویه و بویراحمد، خوزستان و سیستان بوده­ اند و در این سمت به کشور و انقلاب خدمت نموده اند.

تلمذ ایشان  نزد علامه حسن ­زاده از سال 64 و با درس هیئت آغاز شد و با فراگیری مصباح الانس ، جلد 1،2،3، اسفار ادامه یافت. استاد از سال67 با شرکت در مباحث سلوکی حضرت علامه تا سال 92 از محضر ایشان بهره بردند تا شخصیت علمی و عملی­ ایشان تکامل یافت.

استاد تالیفاتی از جمله ترجمه انسان کامل از دیدگاه نهج ­البلاغه، النمط  4،5،6،7 تقریرات درس علامه  حسن زاده داشته ­اند و در سال72  به عنوان پژوهشگر و استاد سطوح عالی حوزه رسما تدریس را آغاز نمودند. فهرست عناوین کتب آموزشی ایشان (که غالبا فایل صوتی یا تصویری کلاس های ایشان نیز موجود است) به شرح زیر است.

1.دوازده بار تدریس بدایة الحکمه

2.پنج بار تدریس نهایة الحکمة

3.یک دوره تدریس اشارات

4. سه دوره فصوص ابن­ عربی

5. یک بار فصوص فارابی

6. بک­بار تدریس مصباح الانس

7. یکبار تدریس الهیات شفا

8. یک دوره صحیفه سجادیه

9. تدریس رساله آغاز و انجام

همچنین

اشتغال به تدریس رساله سه اصل ملاصدرا

عدة الداعی

اسفار نیز دارند.

همچنین فی ­الحال

عضو مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

و عضو هیئت موسس موسسه علمی تربیتی آوای توحید هستند.


پرسش از استاد

اطــلاعــات تــمــــاس:

دفـتـر و ساختـمان آموزشـی: قم، خیابان معلم ، بلوار جعفر طیار ، نبش کوچه چهارم 

کدپستی: 3715696797

 

آموزش حضوری و مجازی (ساعت13 تا 18):
09906265794

ارتباطات و روابــط عمــومــی: 09906265794