حجت الاسلام دکتر عبدالمجید یزدی

حجت الاسلام دکتر عبدالمجید یزدی

حجت الاسلام و المسلمین عبدالمجید یزدی در دوم شهریور ماه سال 1345 در شهر مقدس قم در خانه­ای آکنده از علم، اخلاق و تقوا پا به عرصه­ی وجود گذاشت و در شرایط سخت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، تحت تربیت پدری فرهیخته و در دامان پاک مادری مومنه، رشد و نمو یافت.

\r \r

ایشان با توجه به مبارزات و تبعید و زندان­های مکرر پدر بزرگوارش در رژیم منحوس شاهنشاهی؛ سال­هایی از کودکی و مقطع ابتدایی را در شهرهایی چون بوشهر، اسلام آباد غرب، رودبار زیتون و... گذراندند.

\r \r

پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، و با توجه به نمایندگی پدر بزرگوارشان در مجلس شورای اسلامی؛ به تهران عزیمت نموده و بخشی از مقطع دبیرستان را در این شهر سپری نمودند.

\r \r

 در سال 1364موفق به اخذ دیپلم ریاضی فیزیک شدند و گرچه در کنکور ویژه­ای که هم­زمان با سراسر کشور در اهواز و برای رزمندگان برگزار شده بود؛ شرکت نموده و امکان ورود به دانشگاه را پیدا کردند، اما به دلیل تصمیم قبلی، به قم آمده و دروس حوزوی را در مدرسه­ی مبارکه رضویه آغاز کردند.

\r \r

دروس مقدمات و سطح را تا سال 1371 نزد اساتید بزرگواری چون حضرات آیات و حجج اسلام والمسلمین: حسن عرفان، سید... مسعودی، حسین شب زنده دار جهرمی، رضا استادی، مهدی بیگدلی، سید رسول موسوی تهرانی، علی محمدی خراسانی، محمد علی مدرس افغانی و.. به پایان رساندند و هم­زمان، با شرکت در کلاس­های دفتر تبلیغات اسلامی در همین سال، موفق به اخذ دیپلم مکالمه، خطابه و انشاء لغت عربی شدند.

\r \r

 سپس برای دروس خارج فقه و اصول، در محضر اساتید گرانقدری چون : والد ماجدشان آیت الله محمد یزدی« ادام الله ظله الشریف» و حضرات آیات: عبدالله جوادی آملی، محمد هادی معرفت، ابوالقاسم خزعلی، ناصر مکارم شیرازی، سید موسی شبیری زنجانی، سید احمد مددی، سید محمود هاشمی شاهرودی، شیخ علی مشکینی، حسین مظاهری و ... زانوی شاگردی زدند.

\r \r

همزمان با دومین سال شرکت در دروس خارج فقه واصول، وارد رشته­ی تخصصی تفسیر شدم و در سال 1377 دوره­ی چهار ساله­ی این رشته را به پایان رسانده و در سال 1388 مدرک سطح چهار حوزه را در رشته­ی تفسیر و علوم قرآن اخذ نمودند.

\r \r

در این دوره چهار ساله و هم­چنین برای دروس جنبی حوزه از محضر اساتیدی چون حضرات آیات و حجج اسلام : مکارم شیرازی، عبدالله جوادی آملی، ابوالقاسم خزعلی، سید احمد خاتمی، محسن قرائتی، عبدالمحمود عبداللهی، محمد مهدی مهندسی، احمد بهشتی، اکبر میرسپاه، محمود رجبی و... بهره مند شدند.

\r \r

ایشان ضمن اشتغالات علمی، از سال 1372 عضو کمیته قضایی حقوق بشر وزارت خارجه شده، سپس دبیر کمیسیون و مشاور رئیس قوه و عضو ستاد هماهنگی حقوق بشر وزارت خارجه شدند. در سال 1375 در سمت مشاور معاون قضایی رئیس قوه و عضو کمیته مراقبت خارجی کمسیون حقوق بشر اسلامی مشغول به فعالیت شدند و از مهرماه آن سال تا آذر 1377 مسولیت مرکز تحقیقات فقهی امام خمینی(ره) را به عهده گرفتند. هم­چنین تا شهریور سال 1378 به عنوان مسوول دفتر خدمات رایانه­ای حوزه ریاست قوه قضاییه به خدمت اشتغال داشتند.

\r \r

 در سال 1384 مدیر کل دفتر آموزش و تدوین متون فقهی شدند، سپس به عنوان مسئول دفتر دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری و منشی کمیسیون اصل 107 این مجلس انتخاب شدند.

\r \r

 از سال 1391با سمت مسئول مرکز آموزش قضات فعالیت کرده، سپس در جایگاه معاون فرهنگی و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قم و مسوول دفتر ویژه رییس قوه قضاییه به خدمتگزاری پرداختند.

\r \r

تالیفات: از ایشان کتاب­هایی به نام: «روایت اشک» ، « اخلاق و آداب قضایی» ، « حقوق بشر و مفاهیم مساوات، انصاف و عدالت » و مقالات و مصاحبه­های متعددی در زمینه­های مختلف چاپ شده است

\r \r

تدریس: ایشان در حوزه علمیه، موسسات و دانشگاه­های گوناگونی؛ موضوعات متنوعی چون: صرف و نحو، فقه، موضوعات حقوقی- قضایی، مباحث رایانه­ای، اخلاق، آداب، معارف اسلامی، عرفان اسلامی، جنبش­های نوپدید و جعلی (عرفان­های کاذب)، مباحث مدیریتی، مهدویت، ولایت فقیه، و... را تدریس  کرده­اند.

\r \r

همچنین ایشان  دوره­های آموزشی متعددی در زمینه خانواده، مباحث فرهنگی، پیشگیری از جرایم و آسیب­های اجتماعی، اصلاح مجرمان، اخلاق قضایی و.. را برگزار نموده­اند.

\r \r

حجت الاسلام و المسلمین یزدی در کنار اشتغالات حوزوی، اداری و دانشگاهی؛ مقداری نیز به تبلیغ دین و انجام رسالت طلبگی خود پرداخته­ و با ابزار خطابه و منبر، بخصوص در ایام تبلیغی ( محرم، صفر، رمضان و..) به ارتباط بیشتر با مردم - به ویژه نسل جوان -اهتمام داشته و در این عرصه با اوقاف، دفتر تبلیغات و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­های داخل و خارج کشورهمکاری نموده­اند. 

\r \r

وی هم اکنون نیز در کنار مسئولیت­های اجرایی، به تلمذ در دروس حوزه و تدریس در دانشگاه معارف اشتغال دارند.

\r \r

و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین_ آبان 99

\r

پرسش از استاد

اطــلاعــات تــمــــاس:

دفـتـر و ساختـمان آموزشـی: قم، خیابان معلم ، بلوار جعفر طیار ، نبش کوچه چهارم 

کدپستی: 3715696797

 

آموزش حضوری و مجازی (ساعت13 تا 18):
09906265794

ارتباطات و روابــط عمــومــی: 09906265794