اینجانب روح الله سوری در شهریور 1360 در خانواده ای مذهبی در تهران به دنیا آمدم. پدرم از اعضای هیئت امنای مسجد و مادرم معلم قرآن آموزش و پرورش بودند و از کودکی در مسجد و فضاهای فرهنگی رشد نمودم. شهید جاویدالاثر سردار سید ابراهیم تارا، از بستگان بنده و از ارکان سپاه کردستان بودند که در آغاز جنگ به شهادت رسیدند.
\r \rدر سال 1378 دیپلم خود را در رشته ریاضی فیزیک دریافت نموده و سپس به تحصیل در حوزه علمیه مشرف شدم. مقدمات حوزه (پایه های یکم تا ششم) را یکی ازمدارس تهران در طول چهار سال و نیم و با معدل 18.5 پیمودم. به سبب علاقه وافر به علوم عقلی، کتاب «بدایة الحکمة» را به گونه غیر حضوری و با گوش دادن نوار و خواندن شرح، در تهران مطالعه کردم و در سال ششم طلبگی که به دروس پایه هشتم مشغول بودم راهی حوزه مبارک قم شدم.
\r \rدر قم با استادهای گوناگونی آشنا شده و علوم عقلی را با شدت بیشتری پی گرفتم. کتابهای «نهایة الحکمة»، «شرح الاشارات و التنبیهات» همه ده نمط، «شرح المنظومة»، «اسفار» جلدهای 1و6و8و9، «تمهید القواعد» و «شرح فصوص الحکم» را نزد تنی چند از شاگردان علامه حسن زاده آملی تحصیل نمودم. استادهای بنده در این دوره جناب استاد «حیدر ضیائی نوری»، «محمدحسین نائیجی» و... بودند.
\r \rدر سال 1385 به «مرکز تخصصی فلسفه اسلامی» حوزه علمیه قم وارد شده و پس از سه سال در مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) با معدل 19.25 فارغ التحصیل شدم. در این دوره از استادانی چون «غلامرضا فیاضی»، «عبدالرسول عبودیت»، «محمدمهدی مهندسی» بهره بردم. پایان نامه سطح سه بنده با موضوع «تفکیک ناپذیری قرآن و عرفان و برهان» و با راهنمایی استاد محمدحسین نائیجی و مشاوره استاد سیدیدالله یزدان پناه و با نمره عالی 19.25 دفاع شد.
\r \rهم زمان با روند یادشده درس های فقه و اصول حوزی را نیز به پایان برده و پس از قبولی در چهار آزمون شفاهی درس خارج، در اسفند 1395 پایان نامه سطح چهار (دکتری) حوزوی را با موضوع «چیستی، اثبات و لوازم وجود نامحدود خدا» با راهنمایی استاد حسن معلمی و مشاوره استاد عسکری سلیمانی امیری و داوری استاد سیدیدالله یزدان پناه با نمره عالی 19 دفاع نمودم.
\r \rافزون بر این، در آزمون دکتری دانشگاه باقرالعلوم (ع) در رشته فلسفه اسلامی رتبه یکم را کسب نموده و در سال 1397 با معدل 19.83 فارغ التحصیل شدم. رساله دکتری بنده با عنوان «چیستی، ویژگیها و دلالتهای وجود نامحدود خدا از دیدگاه صدرالمتاهلین و منتقدین، و ارزیابی تحلیلی آن برپایه آیات و روایت» با نمره 19.50 دفاع شد.
\r \rهمزمان با تحصیل، به تدریس و پژوهش نیز مشغول بودم و حدود سه دوره «بدایة الحکمة»، شش دوره «نهایة الحکمة»، دو دوره «آموزش فلسفه»، پنج دوره «منطق مظفر» در حوزه علمیه قم تدریس نمودهم و بیش از 300 واحد در مراکز تخصصی حوزه قم، دانشگاههای «المصطفی»، «موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی»، «باقرالعلوم» و «علم و صنعت ایران» تدریس کردم. همچنین دو کتاب، هشت مقاله علمی پژوهشی و دو مقاله علمی ترویجی به چاپ رسانیدم و یک کتاب نیز در دست چاپ دارم. افزون براین دو سال در پژوهشگاه معارج وابسته به بنیاد علوم وحیانی اسراء، در گروه فلسفه به پژوهش مشغول بودم که یک سال آن به عنوان مدیرگروه فلسفه فعالیت می کردم. همچنین از سال 1392 تا کنون سردبیر و هیئت تحریریه مجله علمی ترویجی «نسیم خرد» هستم.
\r \rبی تردید کمال مطلق، حضرت حق است و آنچه گفته شد بازتاب کوچکی از کمالات بیکران الهی است.
\r